Linux-Team - Information Technology Forum - Ελληνικό Τεχνολογικό Φόρουμ


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

 Rebellin Linux: Διανομή για αρχάριους με βάρος στην υποστήριξη

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δημοσίευση #1
 BlackHat

avatar
Support Admin
Support Admin
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Το Rebellin Linux είναι μια φιλική διανομή προς τον αρχάριο χρήστη. Είναι βασισμένο στο Debian GNU Linux. Το σχέδιο προσφέρει δύο διαφορετικές εκδόσεις, την Synergy που βασίζεται στο τελευταίο Debian σταθερό, και το Adrenaline που έχει σαν βάση το ασταθές παρακλάδι. Και οι δύο εκδόσεις έρχονται με το GNOME 3 desktop σαν επιφάνεια εργασίας. Μετά από την έκδοση 2.5 του λειτουργικού συστήματος, υπάρχει και το περιβάλλον ΜΑΤΕ σαν επιλογή. Πατρίδα της διανομής είναι η Ινδία.
Οι αρχιτεκτονικές που υποστηρίζει είναι η x86, και x86-64 και υπάρχει live για δοκιμή πριν την εγκατάσταση. Μασκότ της διανομής είναι μια ασπίδα με δύο χατζάρια και το πιγκουινάκι σαν θυρεό στην ασπίδα.
Το σχέδιο Rebellin ξεκίνησε από τον προγραμματιστή Utkarsh Sevekar με στόχο να δημιουργηθεί μια διανομή με σταθερότητα, ταχύτητα, ασφάλεια,  αξιοπιστία και να είναι θεμελιωμένη στο Debian -κάτιπου θα της προσδίδει παγκοσμιότητα. Σαν αποτέλεσμα, το Rebellin συνοδεύεται από καλούδια του Debian και επιπρόσθετες δυνατότητες.
Έμφαση στην υποστήριξη και στον πελάτη μιας υπηρεσίας
Το Rebbelin θέλει να δίνει την καλύτερη και ποιοτικότερη υποστήριξη στους χρήστες και πελάτες υπηρεσιών, να τους λύνει απορίες, προβλήματα και να τους μαθαίνει πράγματα.
Γιατί Rebbelin αφού υπάρχουν και άλλες διανομές;
Η κεντρική σελίδα της διανομής ισχυρίζεται πως οι παρακάτω λόγοι κάνουν το Rebellin να ξεχωρίζει:
Η πολύ καλή υποστήριξη και το ενδιαφέρον για τον χρήστη. Αν ο χρήστης έχει ένα πρόβλημα, το υποβάλλει και λαμβάνει ένα e-mail με απάντηση, με αναλυτικές οδηγίες βήμα προς βήμα για την επίλυση του προβλήματος. Το e-mail έρχεται μέσα σε λίγες ώρες ή άμεσα. Οι διανομείς λένε πως παίρνουν στα σοβαρά το όλο θέμα, αφού απευθύνονται και σε υπαλλήλους επιχειρήσεων, στελέχη και σταθμούς εργασίας.
Στη συνέχεια, λένε πως μεταχειρίζονται τον κάθε χρήστη σαν ξεχωριστή προσωπικότητα, με αποτέλεσμα να μην είναι απλά μια απρόσωπη επικοινωνία αλλά στην πορεία γίνονται και γνωριμίες, ενώ σου δίνεται κουράγιο και ενθάρρυνση. (Για life-time support με e-mail πρέπει να κάνετε μια donation 15 δολαρίων αν θέλετε).
Πέρα από τις οδηγίες για επίλυση προβλημάτων, στις απαντήσεις, δίνεται και ανάλογο υλικό μάθησης έτσι ώστε να προχωρά κάποιος βαθμιαία, ενώ υπάρχουν tutorials. Όλα αυτά σε κατανοητά αγγλικά. Ταυτόχρονα υπάρχουν η υπομονή, η διαφάνεια και η ειλικρίνεια από πλευράς της σελίδας της κοινότητας. Νέα tutorials δημοσιεύονται στον ιστότοπο ενώ οι διανομείς, το πάνε ένα βήμα παραπέρα και, λένε πως μπορεί ακόμα να γραφτεί ένα tutorial ειδικά για εσάς. Υπάρχει βιβλιοθήκη με pdf.
Η διανομή ισχυρίζεται πως δεν είναι απαιτητική σε πόρους και -ως εκ τούτου- κατέστη δυνατόν να τρέχει σε συστήματα με χαμηλό hardware, ενώ ταυτόχρονα δίνει μια ευχάριστη εμπειρία, με σκοπό να σας αφήσει την καλύτερη εντύπωση. Τέλος στοιχηματίζει πως θα "πιάσει" αυτούς που κάνουν distro hopping, και θα τους κρατήσει. Αρκεί να δώσουν μια ευκαιρία δοκιμής στο Rebbelin.

H κεντρική σελίδα της διανομής


Κώδικας:
https://therebellin.com/

Τα χαρακτηριστικά των δύο εκδόσεων:

Rebellin Synergy
Πλήρης υποστήριξη με life-time e-mail support (για donations πάνω από 15$), σταθερό και ασφαλές, γρήγορο. Νέος kernel, οδηγοί υλικού, και επιπλέον πακέτα σε σύγκριση με το Standard Debian Stable. GNOME 3, MATE. Το GNOME με δυνατότητες customize. Πλήρεις απαραίτητοι codecs και κατάλληλες apps. Όμορφα wallpares, εικονίδια και γυαλισμένο UI.

Rebellin Adrenaline
Πλήρης υποστήριξη με life-time e-mail support (για donations πάνω από 15$). Με τις τελευταίες εξελίξεις από τον χώρο του Debian. Πολλά updates, αλλά και γρήγορα. Τελευταίος kernel, πακέτα, οδηγοί ανάλογα του Debian (ασταθές παρακλάδι). GNOME 3, MATE. Πολύ γρήγορο, και το GNOME με δυνατότητες customize. Full essential codecs, drivers, apps. Πολύ καλά εικονίδια επιφάνειας, wallpapers και καλογυαλισμένο UI. 
     
Νέα έκδοση της διανομής
Ο Utkarsh Sevekar ανακοίνωσε την νέα έκδοση της διανομής 2.5. Είναι βασισμένη στο Debian 7, και ανακοινώθηκε πρόσφατα και στο Distrowatch. Μπορείτε λοιπόν να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Λ/Σ. Νέες δυνατότητες είναι η προσθήκη του ΜΑΤΕ, η πλήρης ανανέωση της ιστοσελίδας της διανομής, και η συνεχής προσπάθεια να βελτιώνεται το σχέδιο. Στο site υπάρχει chat με SSL, και νέο φόρουμ. Ο πυρήνας αναβαθμίστηκε στον 3.16, ενώ προστέθηκαν πακέτα και οδηγοί υλικού.

To Rebellin με λίγα λόγια
Οικογένεια: Linux
Βασισμένο: Debian
Προέλευση: Ινδία
Κατάσταση: Ενεργή
Επιφάνεια εργασία εξαρχής: GNOME, MATE
Κατηγορία: Γραφείο (υπάρχει live medium)

Δημοφιλία της διανομής
Το Rebellin βρίσκεται στην θέση 151 στο distrowatch με 72 επισκέψεις ενδιαφέροντος την ημέρα. Όμως έχει ανοδική τάση λόγω της νέας έκδοσης.

HashTags: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Source: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

BlackHat
Linux-Team Technical Administrator
Όχι υποστήριξη μέσω Προσωπικών Μηνυμάτων
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Ωχ! Φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά ...

[#10425]

Ο διαχειριστής έχει μπλοκάρει την προβολή των θεμάτων στους επισκέπτες, μόνο τα μέλη μπορούν να δουν αυτό το πεδίο.


Χρήσιμοι Σύνδεσμοι: