Linux-Team - Information Technology Forum - Ελληνικό Τεχνολογικό Φόρουμ


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

 Το μυστικό για να κρατήσουν τα περισσεύματα της γαλοπούλας στο ψυγείο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δημοσίευση #1
 Andria

Andria
ShoutBox Moderator
ShoutBox Moderator
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Τα τέσσερα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Η τροφική δηλητηρίαση από τη γαλοπούλα κρατάει καλά μέσα στις γιορτές κάθε χρόνο. Άλλωστε αυτές τις μέρες το ψυγείο είναι γεμάτο από φαγητό που περίσσεψε.

Όπως εξηγεί ο μικροβιολόγος Martin Goldberg, του Nottingham Trent University στη Daily Mail για να κρατήσει η γαλοπούλα στο ψυγείο πρέπει να εφαρμοστούν ορισμένοι απλοί κανόνες.

1)Δεν πρέπει να βάζετε στο ψυγείο ζεστό φαγητό, επειδή αυξάνει τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγείου. Αυτό μπορεί να προκαλέσει βακτήρια στα τρόφιμα για να αρχίσει ο πολλαπλασιασμός.

2)Το κλειδί είναι να κρυώσει η γαλοπούλα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

3)Το ψυγείο πρέπει να είναι ρυθμισμένο σε θερμοκρασία 3 - 5 βαθμών Κελσίου. Τα βακτήρια θα αρχίσουν να αναπτύσσονται σε οποιαδήποτε θερμοκρασία πάνω από 8 βαθμούς.

4)Μόλις μαζέψετε το τραπέζι πρέπει να βάλετε τα περισσεύματα στο ψυγείο.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Source: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Ωχ! Φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά ...

[#10425]

Ο διαχειριστής έχει μπλοκάρει την προβολή των θεμάτων στους επισκέπτες, μόνο τα μέλη μπορούν να δουν αυτό το πεδίο.


Χρήσιμοι Σύνδεσμοι: