Linux-Team - Information Technology Forum - Ελληνικό Τεχνολογικό Φόρουμ


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

 Κις λορέν με σπαράγγια διαίτης

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δημοσίευση #1
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Λαχταριστή και εύκολη τάρτα.

Υλικά για 2-4 άτομα

- 1 φύλλο σφολιάτας

- 8 μεγάλα σπαράγγια

- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

- 1/2 φλιτζάνι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

- 1 1/4 φλιτζάνια καβουρόψιχα

- 6 αυγά

- 2 φλιτζάνια γάλα

- 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

- 112 γραμμάρια τριμμένη γραβιέρα

- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

1. Αλείφουμε με βούτυρο και αλευρώνουμε το εσωτερικό μιας φόρμας για τάρτες. Απλώνουμε το φύλλο της σφολιάτας προσέχοντας να καλυφθούν τα τοιχώματα.
2. Προθερμαίνουμε το φούρνο. Ψήνουμε τη βάση στους 200 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά και την αφήνουμε να κρυώσει.
3. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τα σπαράγγια στο μισό βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν λίγο. 
4. Προσθέστε το υπόλοιπο βούτυρο στην ίδια κατσαρόλα και σοτάρετε ελαφρά την καβουρόψιχα. Ρίχνετε την καβουρόψιχα μέσα στην τάρτα. Πασπαλίστε με τριμμένη γραβιέρα.
Χτυπήστε ελαφρά μαζί τα αυγά, το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Προσθέστε το πιπέρι και μια πρέζα αλάτι. Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στην τάρτα. Ρίχνετε τα σπαράγγια μέσα στην τάρτα και ψήνετε σε προθερμασμένο ταψί για 15 λεπτά. Χαμηλώστε τη φωτιά στο 150 βαθμούς και ψήνετε για ακόμη 50-55 λεπτά.

Source: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Ωχ! Φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά ...

[#10425]

Ο διαχειριστής έχει μπλοκάρει την προβολή των θεμάτων στους επισκέπτες, μόνο τα μέλη μπορούν να δουν αυτό το πεδίο.


Χρήσιμοι Σύνδεσμοι: