Από τους πιο συχνούς λεκέδες είναι αυτός από κρασί...
Σίγουρα οι περισσότερες από εμάς έχουμε λερωθεί κάποια στιγμή με κρασί κι έχουμε αγχωθεί γιατί δεν βγαίνει εύκολα. Κι όμως εμείς φροντίσαμε για εσάς κι έχουμε τη λύση στο πρόβλημα αυτό. Το μυστικό κρύβεται στην κουζίνα σας και μάλιστα το χρησιμοποιείται καθημερινά στο φαγητό σας. Ποιο είναι; Το αλάτι! Δεν νοστιμίζει μόνο τα φαγητά, αλλά αντιμετωπίζει και τον δύσκολο αυτό λεκέ.
Ρίξτε αλάτι και αφήστε να μείνει για μισή ωρίτσα. Μετά τρίψτε με σφουγγάρι βουτηγμένο σε ζεστό νερό με απορρυπαντικό. Ξεπλύνετε με κρύο νερό. Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε.
HashTags: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Source: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]