Υλικά για 4 άτομα
- 150 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα
- 90 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος
- 3 κουταλιές σκόνη κακάο
- 3 κουταλιές καστανή ζάχαρη
- Λίγη κανέλα
- 1 λίτρο γάλα φρέσκο
- 150 ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά βάζουμε το γάλα και προσθέτουμε κοσκινισμένο το κακάο, την κρέμα γάλακτος, τις σοκολάτες, τη ζάχαρη και την κανέλα.
2. Ανακατεύουμε τακτικά μέχρι να λιώσουν εντελώς οι σοκολάτες.
3. Συνεχίζουμε το ζέσταμα για ένα τέταρτο και φροντίζουμε να μην βράσει το ρόφημα της ζεστής σοκολάτας μας.
Source: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]