Linux-Team - Information Technology Forum - Ελληνικό Τεχνολογικό Φόρουμ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Linux-Team Cafe - Γενική Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 9]

Δημοσίευση #1
 Nemesis

Nemesis
Global Moderator
Global Moderator
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Εδώ είναι το Linux-Team Cafe και μπορούμε να κάνουμε χαλαρή κουβεντούλα και να συζητήσουμε ότι σας απασχολεί απολαμβάνοντας έναν καλό καφέ. Λοιπόν τι σας απασχολεί αυτή τη στιγμή;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nemesis στις 9/1/2016, 02:18, 2 φορές συνολικά

Δημοσίευση #126
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
Mε dual boot το συζητάμε (δεν σου κρύβω πως πάντα ήθελα ένα pc με πελώριο hdd 10ΤΒ ας πούμε)για να έχω πολλά και διαφορετικά λειτουργικά windows 98 se, XP, 7, 8.1, 10 οπότε να είχα πλήρη συμβατότητα με οτιδήποτε (όσο παλιό ή νέο και να ήταν) δυστυχώς τα νέα pc δεν υποστηρίζουν  τα παλιά και τα παλιά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στης απαιτήσεις των νέων.

Δημοσίευση #127
 BlackHat

BlackHat
Support Admin
Support Admin

Καλημέρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] φίλε μου,
Δεν χρειάζεσαι 10 TB για να βάλεις μερικά λειτουργικά συστήματα με 1TB μπορείς να βάλεις αρκετά λειτουργικά. Υπήρχε περίοδος που είχα εγκατεστημένα στο δίσκο 10-12 λειτουργικά συστήματα, 2-3 windows και τα υπόλοιπα ήταν unix και linux. Επίσης αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το dual-boot μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Virtual Box με το οποίο στήνεις εικονικά PC στο λειτουργικό σου χωρίς να χρειαστεί να το αλλάξεις και έχεις τη δυνατότητα να διαγράψεις ή να αλλάξεις όποιο εικονικό PC θέλεις.

Δημοσίευση #128
 Nemesis

Nemesis
Global Moderator
Global Moderator

Πάλι πιέζουν ακόμα περισσότερα με τα windows 10 για update; Α με το ζόρι παντριά δεν γίνεται!!!  
headbang  

Δημοσίευση #129
 Morgoth

Morgoth
Administrator
Administrator

Όπως πάει το πράγμα θα γυρίσουμε στο Pear OS όπως το είχαμε και παλιά.

Δημοσίευση #130
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
Εγώ έχω το update 

οπότε πάντα έχω το κεφάλι μου ήσυχο και δεν θα αφήσω τίποτα από 10άρια να περάσει. cheers

Δημοσίευση #131
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator

Καλησπέρα και εγώ εκεί το έχω ρυθμίσει αλλά φοβάμαι μήπως η ενημέρωση στα 10άρια δεν μας ρωτήσει και εγκατασταθεί αυτόματα.

Δημοσίευση #132
 Andria

Andria
ShoutBox Moderator
ShoutBox Moderator

Τις έκλεισα και εγώ τις ενημερώσεις και ας ελπίσω ότι δεν θα μου βγάλει καμμιά ιστορία.

Δημοσίευση #133
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
@[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] αν η ενημέρωση στα 10άρια εγκατασταθεί χωρίς να με ρωτήσει είμαι αποφασισμένος να κάνω φορμάτ στο pc μου να ξανά περάσω τα 7άρια και να κλείσω εντελώς το update των windows  οπότε θα αφήσω την (λογοκρίνετε η λέξη) microsoft να χτυπιεται.

Δημοσίευση #134
 Nemesis

Nemesis
Global Moderator
Global Moderator

Δεν ξέρω παιδιά έχω αγχωθεί με αυτό το θέμα, αν μας την επιβάλουν την ενημέρωση χωρίς να το καταλάβουμε και εγκατασταθεί ακόμα και αν έχουμε κλειστές τις ενημερώσεις;

Δημοσίευση #135
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
Δεν νομίζω ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο. Αλλιώς δεν είμαστε αδιαχείριστες των pc και τον laptop μας. Αν γίνει κάτι τέτοιο ποτέ (που πολύ αμφιβάλω) εγώ δεν θα ξανά ακουμπήσω κομπιούτερ!!!!!!!

Δημοσίευση #136
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] δεν χρειάζεται να κλείσουμε το pc αν γίνει κάτι τέτοιο, απλά αλλάζουμε λειτουργικό σύστημα σιγά μην σκάσουμε. Wink

Δημοσίευση #137
 BlackHat

BlackHat
Support Admin
Support Admin

Παρακολουθώ το θέμα τόσες μέρες τώρα, δεν θέλω να μου αγχώνεστε αν ζορίσουν τα πράγματα με τις ενημερώσεις σκεφτείτε ότι υπάρχει και το linux υπάρχουν τόσες διανομές που σίγουρα κάποια ταιριάζει στον καθένα μας. Απλά τα πράγματα.

Δημοσίευση #138
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
Tο θέμα είναι να έχουμε συμβατότητα με τα προγράμματα που έχουμε τώρα, είχα κάποια προγράμματα στα xp που δεν μου παίζουν δυστυχώς στα 7αρια.

Δημοσίευση #139
 Nemesis

Nemesis
Global Moderator
Global Moderator

Καλησπέρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.],
Στο δεύτερο partition που έχω το Ubuntu Linux μπορώ να τρέξω τις εφαρμογές των windows μέσα από το wine. Δες εδώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] το σχετικό άρθρο.

Δημοσίευση #140
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] με βλέπω σύντομα με linux...

Δημοσίευση #141
 BlackHat

BlackHat
Support Admin
Support Admin

Με το καλό να βάλετε Linux ότι χρειαστείτε εδώ είμαι.

Δημοσίευση #142
 Nemesis

Nemesis
Global Moderator
Global Moderator

Παρασκευή επιτέλους, άντε να ξεκουραστούμε λίγο.
cheers

Δημοσίευση #143
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator

Καλή βδομάδα να έχουμε.

Δημοσίευση #144
 Morgoth

Morgoth
Administrator
Administrator

Τι διαβάζω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] σταματάνε του χρόνου την υποστήριξη και στα εφτάρια; Α καλά βλέπω πολύ κόσμο να γυρίζει σε Linux.

Δημοσίευση #145
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
Εγώ δεν έχω πρόβλημα απλά κλείνω το update και είμαι ΟΚ αν ξανά πάρω νέο pc θα απαιτήσω να έχει 7 και dvd στο χέρι μου με τα windows αλλιώς άντε για!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση #146
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator

Το πρόβλημα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] είναι ότι δεν θα λαμβάνουμε ενημερώσεις ασφαλείας και ο υπολογιστής μας θα είναι εκτεθειμένος σε κάθε είδους απειλές όταν σταματήσει η υποστήριξη στα εφτάρια. Ακόμα και νέο pc να αγοράσουμε ή να κάνουμε format και να τα ξανά εγκαταστήσουμε δεν θα μπορούμε να έχουμε νέες ενημερώσεις ασφαλείας και θα είναι ευάλωτος ο υπολογιστής μας. Νομίζω πως θα γυρίσω σε linux μετά την λήξη της υποστήριξης στα εφτά.

Δημοσίευση #147
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
Και τι θα γίνει τώρα; Όποτε (λογοκρίνετε η λέξη) θα κλείνει το update για να αλλάζουμε; Τόσα χρόνια ποτέ δεν είχα πρόβλημα με χάκερ θα έχω τώρα; Με εμένα θα ασχοληθούν; Αν ήμουν τράπεζα ή κάποιος άλλος σημαντικός φορέας ναι να έχω πρόβλημα αλλά δεν νομίζω να γίνει τίποτα, εξάλλου το παλιό μου pc είχε πρόβλημα και έπρεπε να το αλλάξω για αυτό έχω 7 αλλιώς θα ήμουν ακόμα στα αγαπημένα μου xp.

Δημοσίευση #148
 Nemesis

Nemesis
Global Moderator
Global Moderator

Ας κάνουν ότι θέλουν αν δω τα δύσκολα σβήνω το partition των windows και κρατάω το Ubuntu μια χαρά εύκολο linux είναι. Wink

Δημοσίευση #149
 BlackHat

BlackHat
Support Admin
Support Admin

Πώπω έχει πέσει πολύ δουλειά σήμερα και νομίζω ότι δεν θα τα προλάβω όλα τα μηχανήματα στο service.

Δημοσίευση #150
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
nemesis έμενα δεν μαυ αρέσουν τα partitions θέλω να έχω πολλούς δίσκους  ( θεωρό ότι είναι σκάλες ανώτερο) αντί να έχω ένα δίσκο με 5 τμήματα να έχω 5 δίσκους

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Ωχ! Φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά ...

[#10425]

Ο διαχειριστής έχει μπλοκάρει την προβολή των θεμάτων στους επισκέπτες, μόνο τα μέλη μπορούν να δουν αυτό το πεδίο.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι: