Linux-Team - Information Technology Forum - Ελληνικό Τεχνολογικό Φόρουμ


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

 Snapchat : 7 νέα χαρακτηριστικά που δεν είχες προσέξει

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δημοσίευση #1
 Morgoth

Morgoth
Administrator
Administrator
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Με την τελευταία ενημέρωση του Snapchat, όλοι πρόσεξαν ότι προστέθηκαν νέα χαρακτηριστικά όπως το face-swap. Υπάρχουν, όμως, αρκετές νέες προσθήκες που μπορεί να μη φαίνονται με την πρώτη ματιά αλλά, σίγουρα δίνουν στη δημοφιλή εφαρμογή νέο τόνο.

Ευτυχώς για εσάς, δε θα χρειαστεί να χάσετε χρόνο ξεψαχνίζοντας την εφαρμογή. Όλα τα «μυστικα» του Snapchat είναι συγκεντρωμένα εδώ :

1.Τοποθεσία

Όταν πληκτρολογείτε μια συγκεκριμένη διεύθυνση στο chat, εμφανίζεται μια επιλογή αποστολής της τοποθεσίας σε Google ή Apple Maps.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

2.Αυτοκόλλητα

Με πάνω από χίλια αυτοκόλλητα στη διάθεσή σας, σίγουρα το να επιλέξετε το κατάλληλο για τη συνομιλία σας είναι τουλάχιστον χρονοβόρο. Ή μάλλον ήταν μέχρι τώρα, αφού η εφαρμογή πλέον διαθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό αναζήτησης ώστε να σας βοηθά να βρίσκετε το κατάλληλο αυτοκόλλητο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να το βρείτε είναι να πατήσετε μια λέξη-κλειδί στο παράθυρο του chat και αμέσως μετά το sticker button (συμβολίζεται με ένα smiley emoji). Τότε, αυτόματα θα εμφανιστούν πρώτα όλα τα αυτοκόλλητα που σχετίζονται με τη λέξη αυτή.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

3.Προβολή και κοινή χρήση συνδέσμων

Τώρα μπορείτε οχι μόνο να μοιράζεστε links με τους φίλους σας μέσω του chat, αλλά και να τα ανοίγετε δίχως να απαιτείται προηγουμένως η ανακατεύθυνση σε κάποια άλλη εφαρμογή. Το Snapchat διαθέτει δικό του, εσωτερικό πρόγραμμα περιήγησης στο οποίο θα ανοίγουν στο εξής όλοι οι σύνδεσμοι. Για να επιστρέψετε πίσω στο chat, απλά πατήστε την ένδειξη κάτω δεξιά.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

4.Μοιραστείτε πολλές φωτογραφίες σε ένα μήνυμα

Οι νέες δυνατότητες του chat καθιστούν, επίσης, πολύ πιο εύκολο το να μοιράζεστε πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα. Όταν επιλέξετε το αντίστοιχο πλήκτρο αποστολής φωτογραφιών, αυτές θα εμφανιστούν σε σειρά και όχι κατανεμημένες, όπως συνέβαινε σε προηγούμενες εκδόσεις της εφαρμογής. Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε όσες φωτογραφίες επιθυμείτε και να τις στείλετε απευθείας.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

5.Μοιραστείτε βίντεο στο chat

Μέχρι τώρα στο Snapchat υπήρχε η επιλογή λήψης ζωντανού βίντεο στο chat. Πλέον, στους χρήστες δίνεται και η δυνατότητα αποστολής βίντεο που έχουν ήδη αποθηκευμένα στο κινητό τους. Η επιλογή των βίντεο γίνεται όπως ακριβώς και με τις φωτογραφίες, ενώ οι χρήστες μπορούν να τα εμπλουτίσουν προσθέτοντας doodles, κείμενο ή ακόμα και κινούμενα emojis.

6.Δείτε ποιος είναι online

Σε προηγούμενες εκδόσεις της εφαρμογής, ο μόνος τρόπος για να δει κανείς τα άτομα που βρίσκονταν σε σύνδεση ήταν το κουμπί αποστολής το οποίο γινόταν μπλε όταν καί οι 2 χρήστες είχαν δει τα μηνύματα ταυτόχρονα.

Στη νέα έκδοση στη θέση αυτού του κουμπιού είναι ένα emoji που, εμφανίζεται κάθε φορά που 2 χρήστες αναζητούν την ίδια συνομιλία την ίδια στιγμή.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

7.Μοιραστείτε φωτογραφίες, κείμενα και αυτοκόλλητα κατά τη διάρκεια βίντεο κλήσεων

Ενώ μιλάτε με τους φίλους σας με βίντεο κλήση, σας δίνεται η δυνατότητα να μοιραστείτε μαζί τους αυτοκόλλητα, φωτογραφίες και κείμενα. Επιλέγοντας τo αντίστοιχo πλήκτρο θα σας εμφανιστούν στο πάνω μέρος της οθόνης ξεθωριασμένες και οι αντίστοιχες επιλογές. Σα να μην έφτανε αυτό, μετά το πέρας της βίντεο συνομιλίας, όσα ανταλλάξατε με τους φίλους σας θα βρίσκονται στο κουτί του chat.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Morgoth
Linux-Team Forum Administrator
Όχι υποστήριξη μέσω Προσωπικών Μηνυμάτων
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Ωχ! Φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά ...

[#10425]

Ο διαχειριστής έχει μπλοκάρει την προβολή των θεμάτων στους επισκέπτες, μόνο τα μέλη μπορούν να δουν αυτό το πεδίο.


Χρήσιμοι Σύνδεσμοι: