Linux-Team - Information Technology Forum - Ελληνικό Τεχνολογικό Φόρουμ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

 Νέα δεδομένα για το Titanfall 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δημοσίευση #1
 BlackHat

avatar
Support Admin
Support Admin

Διαρροές δείχνουν ημερομηνία, προσθήκες και νέα στοιχεία στο gameplay.

Ένα post στο subreddit του Titanfall 2, πριν από μερικές ώρες, έδινε ορισμένες πληροφορίες αναφορικά με νέα δεδομένα που θα εισαχθούν στο παιχνίδι. To εν λόγω post, το οποίο είχε δημοσιευτεί από τον moderator του subreddit, δεν είναι πλέον διαθέσιμο, καθώς έχει διαγραφεί. Ωστόσο, το θέμα πήρε διαστάσεις, καθώς φαίνεται πως η πηγή που επικαλούταν, ήταν ασφαλής.


Σε προγενέστερες δηλώσεις της EA, publisher του παιχνιδιού, είχαμε δει πως το παιχνίδι αναμένεται την περίοδο Οκτωβρίου με Δεκεμβρίου 2016. Εικάζεται, σύμφωνα πάντα με το post, πως η διαθεσιμότητα του Titanfall 2 «κλειδώνει» για τον Οκτώβριο του 2016.

Λαμβάνοντας υπόψη, πως ένα ακόμα αναμενόμενο first-person shooter της EA, το Battlefield 1, θα είναι στη διάθεση του κοινού στις 21 Οκτωβρίου, πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται αν η Electronic Arts σχεδιάζει να κυκλοφορήσει σε τόσο κοντινή ημερομηνία και τους δύο τίτλους. Η απάντηση της εταιρίας ήταν άμεση και ήρθε μέσω του CEO της, Andrew Wilson. Στις δηλώσεις του υπογράμμισε πως στην EA Games, πιστεύουν πως δεν είναι κακή ιδέα να δημοσιοποιήσουν την ίδια περίοδο και τους δύο τίτλους, αλλά και πως θεωρούν πως βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση στην κατηγόρια των first-person shooters αυτή τη σεζόν.

Αν αναλογιστεί κανείς, πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του καινούργιου Call of Duty έχει οριστεί για τον Νοέμβριο, ένα τέτοιο σενάριο δεν είναι απίθανο. Πάντα στη λογική πως η EA Games, θέλει με αυτό τον τρόπο να αποσπάσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των fps και να σταματήσει τη δυναμική της Activision. Επομένως, πάντα σύμφωνα με τις εν λόγω εικασίες, μιλάμε για ημερομηνία κυκλοφορίας του Titanfall 2, προγενέστερη της 21ης Οκτώβρη.

Στα ενδότερα του game, η διαρροή αναφέρεται και σε νέες προσθήκες αλλά και αλλαγές, επικαλούμενη την Respawn Entertainment, developer του εν λόγω τίτλου. Σημειώνει χαρακτηριστικά πως θα εισάγει στο παιχνίδι μεγάλο αριθμό νέων δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένου και του grappling hook.

Το grappling hook, σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για να μικρύνει κάποιος την απόσταση από τον Τιτάνα. Επιπροσθέτως, μπορεί να τραβήξει στο έδαφος αντιπάλους που βρίσκονται στον αέρα αλλά και να επεκτείνει το free-running του.

Αναφορικά με τους χάρτες του παιχνιδιού, φαίνεται πως οι διαστάσεις τους θα μεγαλώσουν. Η κίνηση αυτή θέλει να προλάβει πιθανά «κολλήματα» λόγω του μεγάλου αριθμού παικτών που αναμένεται στις multiplayer μάχες.

Τέλος, το post συνοδευόταν και από μια εικόνα, που εντάσσεται στην κατηγορία του artwork.

Tο γεγονός πως στην εικόνα δεν δίνεται κανένα στοιχείο αφ’ ενός για το grappling hook, αφ’ ετέρου για το σπαθί που παρατηρήσαμε στο teaser trailer που δημοσιεύτηκε, μας επιτρέπει να βγάλουμε ένα – όχι τόσο ασφαλές – συμπέρασμα. Μήπως και τα δύο αυτά στοιχεία, είναι «κλειδιά» που «ξεκλειδώνουν» το βελτιωμένο gameplay του παιχνιδιού;

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

BlackHat
Linux-Team Technical Administrator
Όχι υποστήριξη μέσω Προσωπικών Μηνυμάτων
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Ωχ! Φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά ...

[#10425]

Ο διαχειριστής έχει μπλοκάρει την προβολή των θεμάτων στους επισκέπτες, μόνο τα μέλη μπορούν να δουν αυτό το πεδίο.


Χρήσιμοι Σύνδεσμοι: