Linux-Team - Information Technology Forum - Ελληνικό Τεχνολογικό Φόρουμ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

 Oδηγός: Έτσι θα κερδίσεις τον σεβασμό ως άνδρας!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δημοσίευση #1
 Dark-Avenger

Dark-Avenger
Forum Founder
Forum Founder
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Σεβασμός. Μια λέξη που είναι το αποτέλεσμα που έρχεται όταν ένας άνδρας απολαμβάνει την αποδοχή και τον θαυμασμό του κοινωνικού του περίγυρου...Για έναν άνδρα το να απολαμβάνει σεβασμό, είναι κάτι τόσο σημαντικό όσο το να ακούει μια γυναίκα ότι είναι όμορφη. Τι κάνει τον σεβασμό τόσο σημαντικό για έναν άνδρα;

Η απάντηση είναι ότι ο σεβασμός που απολαμβάνει ένας άνδρας τον διακρίνει άνδρα από την μετριότητα που επικρατεί στις μέρες μας. Οι περισσότεροι άνδρες ζουν ζωές κενές ουσίας και αποστολής. Δουλεύουν σε μια μέτρια δουλειά με μέσο μισθό, κάνουν σεξ με μέτριες γυναίκες (εμφανισιακά και ποιοτικά) και αποχωρούν από τα εγκόσμια πριν καν καταλάβουν πως πέρασε ο καιρός.

Αν θέλεις τον σεβασμό κέρδισε τον.

«Ο Σεβασμός στην προσωπικότητα ενός άνδρα προέρχεται είτε από φόβο ή από θαυμασμό».

Σκέψου λίγο αυτόν την μεγάλη αλήθεια. Γιατί θέλεις απολαμβάνεις σεβασμό ως άνδρας; Επειδή είσαι ικανός να βλάψεις τους άλλους ή επειδή αναγνωρίζουν ότι έχεις την μεγαλύτερη επιρροή και άρα το μεγαλύτερο κύρος;
«Θέλω να γίνω διάσημος» (Τι έχεις κάνει για να σε αναγνωρίζουνWink
«Θέλω να έχω πολλά χρήματα» (Τι κάνεις για να τα κερδίσειςWink
«Μου αξίζει η ομορφότερη γυναίκα του Club» (Πότε φρόντισες να εξελίξεις τον εαυτό και την επικοινωνία σου με τις γυναίκεςWink
«Θέλω να είμαι επιτυχημένος επαγγελματίας» (Πότε υπέμεινες τις θυσίες που απαιτούνται και πότε φρόντισες να εξελίξεις τις γνώσεις σου ώστε να ξεχωρίσειςWink

Δεν χρειάζεται να έχεις ακούσει ακριβώς κάποια από τις παραπάνω φράσεις, αλλά μπορείς να τις διακρίνεις να συνοψίζουν το νόημα των όσων ακούς στις συζητήσεις σου!

Οι άνδρες σήμερα απαιτούν σεβασμό χωρίς να τον αξίζουν

Ως άνδρας που επιθυμείς να σε απολαμβάνεις σεβασμού χρειάζεσαι να εξετάσεις κάθε τομέα της ζωής σου και κατά πόσο αυτός τον επιβάλει. Βεβαίως κάθε άνθρωπος αξίζει σεβασμό εφ’ όσον δεν κάνει κάτι που μειώνει τον εαυτό του αλλά τι μπορεί να κάνει ένας άνδρας για να αυξήσει το status του στον βαθμό εκείνο που η παρουσία του και μόνο επιβάλει αυτήν την «ιδιαίτερη» μεταχείριση από τον κοινωνικό του περίγυρο που προέρχεται από τον θαυμασμό;

Παρακάτω θα διαβάσεις τις βασικές αρχές που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τον σεβασμό του κοινωνικού σου περίγυρου προς τον εαυτό σου. Δεν περιγράφω τον κοινωνικό σεβασμό που προέρχεται από ευγένεια, αλλά αυτόν που έχει να κάνει καθαρά με την προσωπικότητα σου ως άνδρα..

Η σειρά είναι αύξουσα προς την σημαντικότητα.

1. Βελτίωσε την ερωτική σου ζωή.

Η βελτίωση της επικοινωνίας σου με τις γυναίκες είναι απαραίτητο στοιχείο της ανδρικής σου φύσης. Οι άνδρες που έχουν γυναίκες στην ζωή τους έχουν τον σεβασμό των υπολοίπων και αυτό συμβαίνει γιατί η ερωτική ζωή των περισσότερων δεν είναι αυτή που θα ήθελαν. Το να μάθεις πώς να επικοινωνείς με τις γυναίκες και πώς να τις αποπλανείς, δεν σημαίνει βεβαίως να στέλνεις γυμνές φωτογραφίες των κατακτήσεων σου στους φίλους σου για να τονώσεις τον εγωισμό σου, αλλά να είσαι αυτός στον οποίο θα στρέφονται για συμβουλές.

2. Δημιούργησε κάτι.
Αριστοτέλης Ωνάσης

Ο Ωνάσης είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα άνδρα που κέρδισε τον σεβασμό των άλλων, δημιουργώντας μια αυτοκρατορία από το απόλυτο μηδέν.

Ανεξαρτήτως από το πόσο συμπαθείς κάποιον ως χαρακτήρα, οφείλεις να παραδεχτείς ότι το να δημιουργήσει κάτι από το μηδέν, φανερώνει κάποια πολύ θετικά στοιχεία της προσωπικότητας του.

Για λόγους που εξηγώ στο σεμινάριο, η χαρά της δημιουργίας είναι σημαντική για έναν άνδρα. Η σκληρή δουλειά που απαιτείται, το θάρρος που χρειάζεται για να αναλαμβάνεις ρίσκο, το συναίσθημα της επιτυχίας απέναντι σε δυσκολίες και πολλά άλλα που εμπλέκονται στην δημιουργία πχ μια επιχείρησης, θα ενισχύσει τον αυτοσεβασμό σου και τον σεβασμό στην συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου.

3. Μην αφήνεις να σε εκμεταλλεύονται.
Τίποτα δεν μειώνει το κύρος σου (και κατά συνέπεια τον σεβασμό που εκπέμπεις) από το να επιτρέπεις στους άλλους να σε εκμεταλλεύονται και να κερδίζουν εις βάρος των δικών σου θέλω. Διεκδίκησε αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν και όποτε χρειάζεται εξέφραζε την άποψη σου ( και φρόντισε να έχεις μια). Φυσικά δεν χρειάζεται να εκφράζεις αντίρρηση σε ότι λέγεται ή να φέρεσαι εγωιστικά, αλλά ένας άνδρας που έχει το θάρρος της γνώμης του και των ευθυνών των πράξεων του αποπνέει σεβασμό.

Υπάρχει διαφορά μεταξύ του να θέλεις να σε σέβονται και του να θέλεις να σε αποδέχονται. Το πρώτο θα σε εμπνέει να γίνεσαι καλύτερος, το δεύτερο είναι αυτό που έχουν ανάγκη οι ανασφαλείς!

4. Ζήσε ακολουθώντας το πάθος σου.

Χρειάζεσαι κάτι που να νοηματοδοτεί την ανδρική σου ύπαρξη και να σε προκαλεί να γίνεις καλύτερος. Αν δεν γνωρίζεις το πάθος σου τότε χρειάζεσαι να κάνεις την εσωτερική σου αναζήτηση και να ανακαλύψεις τι είναι αυτό χωρίς το οποίο δεν μπορείς να ζήσεις. Κάθε άνδρας που είναι ειδικός στον τομέα του, έχει τον σεβασμό των άλλων.
Να θυμάσαι ο σεβασμός κερδίζεται δεν είναι κάτι δεδομένο.

Τελευταίο και πιο σημαντικό

5. Πρωτίστως να σέβεσαι εσύ τον εαυτό σου.

«Να σέβεσαι τις προσπάθειες σου και τον χρόνο σου. Αυτό οδηγεί στον αυτοσεβασμό Ο Αυτοσεβασμός από την άλλη, οδηγεί στον αυτοπειθαρχία. Όταν τα έχεις και τα δύο, τότε αυτό είναι πραγματική δύναμη»


Η μη αποδοχή του εαυτού σου οδηγεί σε διαρκή εσωτερική διαμάχη και ενισχύει το σύμπλεγμα κατωτερότητας . Φρόντιζε να παρέχεις ότι καλύτερο για την ανάπτυξη του σώματος και του μυαλού σου, των δύο σημαντικότερων πραγμάτων που έχει ένας άνδρας δηλαδή.

Για να αρχίσεις να έχεις τον σεβασμό του κοινωνικού σου περίγυρου πρωτίστως χρειάζεσαι να σέβεσαι τον εαυτό σου. Άρχισε να αναγνωρίζεις τα πλεονεκτήματα σου και γίνε ο καλύτερος άνδρας που μπορείς. Το σεμινάριο των αρχών της αρρενωπότητας και συμπεριφοράς του άλφα αρσενικού του amaleplanet.com είναι κάτι που θα σου προσφέρει τις βάσεις στον επαναπροσδιορισμό της σχέσης σου με τον εαυτό σου.

Στην διάρκεια της διαδικασίας αλλαγής σου θα προσέξεις την συμπεριφορά των γύρω σου προς τον εαυτό σου να αλλάζει απόλυτα προς το καλύτερο!

HashTags: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Source: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Dark-Avenger
Linux-Team Forum Founder
Όχι υποστήριξη μέσω Προσωπικών Μηνυμάτων
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Ωχ! Φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά ...

[#10425]

Ο διαχειριστής έχει μπλοκάρει την προβολή των θεμάτων στους επισκέπτες, μόνο τα μέλη μπορούν να δουν αυτό το πεδίο.


Χρήσιμοι Σύνδεσμοι: