Linux-Team - Information Technology Forum - Ελληνικό Τεχνολογικό Φόρουμ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

 Νέα e-εποχή στην Ευρώπη από τη Huawei

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δημοσίευση #1
 Nemesis

Nemesis
Global Moderator
Global Moderator
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Τη συνεργασία της Huawei με Ευρωπαίους συνεργάτες για την ανάπτυξη ενός «οικοσυστήματος» που θα επιταχύνει τους ρυθμούς της ψηφιοποίησης, ανακοίνωσε ο...
William Xu, Chief Strategy Marketing Officer της Huawei, κατά τη διάρκεια της 3ης Ευρωπαϊκής Ημέρας Καινοτομίας της Huawei, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015, στο Μόναχο (Γερμανία).

Η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι τηλεπικοινωνιακών φορέων, think tanks, κυβερνητικών πρακτορείων και ΜΜΕ, αποτέλεσε μια πλατφόρμα συζήτησης σχετικά με την ανάπτυξη του κλαδικού οικοσυστήματος στην Ευρώπη αλλά και συγκεκριμένων ζητημάτων όπως το Industry 4.0, οι έξυπνες πόλεις, η φορητή τεχνολογία και το Internet of Things (IoT).

«Η Huawei μπορεί να βοηθήσει την Ευρώπη να επιταχύνει την ψηφιοποίηση, όσον αφορά στον εξοπλισμό, την υποδομή και τις εφαρμογές, και συνεργαζόμαστε στενά προς αυτόν τον σκοπό με πελάτες, συνεργάτες και Ινστιτούτα Έρευνας» δήλωσε ο κος Xu.

Με την κυρίαρχη τεχνογνωσία της στην επιστημονική έρευνα και τη βιομηχανική παραγωγή, η Ευρώπη είναι σε θέση να αναπτύξει «έξυπνο» εξοπλισμό και να οδηγήσει τον κόσμο σε βιομηχανική ψηφιοποίηση. Ευρωπαϊκοί Οργανισμοί, όπως οι «Mobile and wireless communications Enablers for 2020 Information Society» (METIS) και «5G Infrastructure Public Private Partnership» (5G PPP), θα εξακολουθήσουν να ηγούνται της ανάπτυξης των προτύπων επικοινωνίας επόμενης γενιάς.

«Η στρατηγική της Huawei για το Industry 4.0 μπορεί να συνοψιστεί σε στρατηγική 1-2-1», είπε ο κος Xu, και διευκρίνισε πως «Το πρώτο ‘1’ αναφέρεται σε μια μοναδική ενοποιημένη πλατφόρμα IoT. Το ‘2’ αναφέρεται σε δύο τρόπους πρόσβασης – ενσύρματο και ασύρματο- μέσω μεταγωγέων (switches), Wi-Fi ή eLTE. Το τελευταίο ‘1’ αναφέρεται στο LiteOS, το λειτουργικό σύστημα IoT της Huawei.»

Από το 2006, η Huawei έχει ιδρύσει 19 κέντρα καινοτομίας από κοινού με Ευρωπαϊκούς παρόχους, όπως η Deutsche Telekom, η British Telecom, και η Vodafone, για την έρευνα μελλοντικών δικτύων και νέων υπηρεσιών όπως και για τηβελτίωση της εμπειρίας χρήσης. Επιπλέον, η Huawei συνεργάζεται με αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως η Audi, για την προώθηση εφαρμογών για το Internet of Vehicles.

Επιπρόσθετα, έχει υπογράψει Μνημόνιο Συνεργασίας για το Industry 4.0 με την Fraunhofer Gesellschaft, οργάνωση εφαρμοσμένης έρευνας με έδρα την Γερμανία, και συνεργάζεται με την SAP για το λανσάρισμα λύσεων IoT και Industry 4.0 στους κλάδους μεταφορών, πετρελαίου και φυσικού αερίου καθώς και κατασκευών.

Στην εκδήλωση, ο κος Xu ανακοίνωσε, επίσης, την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με τη Vodafone, τον μεγαλύτερο πάροχο διεθνώς με έδρα την Ευρώπη, για να εξερευνήσει την παγκόσμια αγορά επιχειρήσεων ΤΠΕ. Η συνέργεια προβλέπει την κοινή ανάπτυξη λύσεων για νέα προϊόντα, εσωτερική κάλυψη δικτύου, machine-to-machine module design, ασφαλείς πόλεις, IoT και cloud data centers.

Η Huawei επιχειρεί στην Ευρώπη 15 χρόνια, αναβαθμίζοντας το βιομηχανικό οικοσύστημα της περιοχής και συμβάλλοντας στις καινοτόμες προσπάθειές της. Η εταιρεία διαθέτει 18 Κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης σε 8 Ευρωπαϊκές χώρες, που ασχολούνται με ασύρματα δίκτυα, μικροκύματα, microchips, μηχανική, μαθηματικά, σχεδιασμό και άλλα. Επίσης, η Huawei συνεργάζεται στενά με περισσότερους από 700 συνεργάτες και 120 ακαδημαϊκά ιδρύματα στην Ευρώπη.

Από την ίδρυσή της το 1987, η Huawei επενδύει σε ετήσια βάση τουλάχιστον 10% του ετήσιου κύκλου εργασιών της στην καινοτομία, την έρευνα και την ανάπτυξη. Πέρυσι, η εταιρία ξόδεψε 6,6 δις δολάρια σε έρευνα και ανάπτυξη, ποσό που αντιπροσωπεύει ποσοστό 14% των ετήσιων πωλήσεων και αύξηση σε ετήσια βάση της τάξης του 30% περίπου, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Κατά τα τελευταία δέκα έτη η Huawei έχει επενδύσει περισσότερα από 30δις δολάρια σε έρευνα και ανάπτυξη.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Source: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Nemesis
Linux-Team Global Moderator
Όχι υποστήριξη μέσω Προσωπικών Μηνυμάτων
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Ωχ! Φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά ...

[#10425]

Ο διαχειριστής έχει μπλοκάρει την προβολή των θεμάτων στους επισκέπτες, μόνο τα μέλη μπορούν να δουν αυτό το πεδίο.


Χρήσιμοι Σύνδεσμοι: