Linux-Team - Information Technology Forum - Ελληνικό Τεχνολογικό Φόρουμ


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

 «Εξάπλωση» του 5G μέχρι το 2021

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δημοσίευση #1
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Χώρες, όπως η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία, η Κίνα και οι ΗΠΑ προβλέπεται να ηγούνται των συνδρομών του πρώτου και πιο γρήγορου 5G δικτύου. Το 5G θα συνδέσει νέους τύπους...
συσκευών, επιτρέποντας νέες περιπτώσεις χρήσεως, που σχετίζονται με το Internet of Things (IoT), η μετάβαση θα συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων βιομηχανιών και κάθετων αγορών, προς τον ICT μετασχηματισμό.

Η έκθεση , μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις τάσεις στην κινητή τηλεφωνία, αποκαλύπτει μια σημαντική αύξηση στην παρακολούθηση βίντεο από κινητές συσκευές, η οποία οδηγεί σε περίπου έξι φορές υψηλότερο όγκο μεταφοράς δεδομένων, ανά smartphone στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη (2015 έως 2021). Η κινητικότητα δεδομένων στη Βόρεια Αμερική ανά ενεργό smartphone θα αυξηθεί από 3,8 έως 22 GB το μήνα έως το 2021, ενώ στη Δυτική Ευρώπη, η αύξηση αναμένεται από 2 έως 18 GB το μήνα.

Με 20 νέες συνδρομές κινητής τηλεφωνίας να ενεργοποιούνται κάθε δευτερόλεπτο , η παγκόσμια αύξηση των συνδρομών κινητής τηλεφωνίας αποτελεί ακόμα μία σαφής ένδειξη της αύξησης της μεταφοράς δεδομένων. Αυτήν τη στιγμή ο αριθμός των συνδρομών κινητής τηλεφωνίας ισούται με τον αριθμό ανθρώπων στον πλανήτη. Το 2016 θα φτάσουμε τις 4 δις συνδρομές, μόνο στα smartphone.

Ο Rima Qureshi, Senior Vice President & Chief Strategy Officer,της Ericsson , αναφέρει: «Το 5G είναι κάτι περισσότερο από ταχύτερες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας – θα επιτρέψει νέες δυνατότητες χρήσεως που σχετίζονται με το Internet of Things. Παραδείγματος χάρην, η Ericsson έχει δημιουργήσει μια πρωτότυπη πλατφόρμα δοκιμών για την εφαρμογή 5G λειτουργίες δικτύωσης και ανάλυσης δεδομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς , τα οποία μπορούν να εξοικονομήσουν πόρους, να μειώσουν τη συμφόρηση και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Ο μετασχηματισμός του ΙCT θα γίνει ακόμη πιο κοινός μεταξύ των βιομηχανιών,με το 5G να εξελίσσεται από όραμα σε πραγματικότητα τα επόμενα χρόνια.»

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Άλλα σημαντικά σημεία από το τελευταίο Mobility Report της Ericssonπεριλαμβάνουν:

Το βίντεο κυριαρχεί στην κυκλοφορία δεδομένων: Η παγκόσμια διακίνηση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας αναμένεται να αυξηθεί δέκα φορές έως το 2021 και το βίντεο αναμένεται να αντιπροσωπεύει το 70% του συνόλου τηςκινητής κινητικότητας δεδομένων στο ίδιο έτος. Σε πολλά κοινωνικά δίκτυα σήμερα, λογαριασμοί του YouTube αντιστοιχούν σε ποσοστό έως 70% του συνόλου της κίνησης/παρακολούθησης βίντεο, ενώ το μερίδιο της κυκλοφορίας βίντεο του Netflix μπορεί να φτάσει και το 20% σε αγορές στις οποίες είναι διαθέσιμο.

Η Κίνα θα ξεπεράσει τις ΗΠΑ ως η μεγαλύτερη αγορά LTE παγκοσμίως:Μέχρι το τέλος του 2015, η Κίνα θα έχει 350 εκατομμύρια LTE συνδρομές – σχεδόν το 35% του συνόλου των LTE συνδρομών παγκοσμίως. Η αγορά αναμένεται να έχει 1,2 δισεκατομμύρια LTE συνδρομές μέχρι το 2021.

Η Αφρική γίνεται όλο και πιο συνδεδεμένη ήπειρος: Πριν από πέντε χρόνια (2010), υπήρχαν 500 εκατομμύρια συνδρομές κινητής τηλεφωνίας σε όλη την Αφρική, μέχρι το τέλος του 2015 ο αριθμός αυτός θα διπλασιαστεί σε 1 δισ.. Η αυξηση της συνδεσιμότητας βελτιώνει την προοπτική χρηματοπιστωτικήςένταξης των 70% των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, που δεν εξυπηρετούνται διατραπεζικά, και πλέον αρχίζουν να παίρνουν μορφή, σε ολόκληρη την Αφρική.

Το ICT ενισχύει την οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα: Το ICT θα επιτρέψει την εξοικονόμηση στην κατανάλωση ενέργειας και εκπομπής αερίων θερμοκηπίου (GHG) σε όλους τους άλλους τομείς της βιομηχανίας. Η συνολική μείωση των εκπομπών θα μπορούσε να φτάσει έως και 10 γιγατόνους των εκπομπών CO2e, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 15% των παγκόσμιων εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου μέχρι το 2030 – περισσότερο από το τρέχον αποτύπωμα άνθρακα των ΗΠΑ και της ΕΕ, συνολικά.

Νέο παράρτημα της έκθεσης αποτελούν τα Mobile Business Trends. Το παράρτημα περιγράφει οκτώ τάσεις που λεπτομερώς περιγράφουν, πώς οι επιτυχημένοι πάροχοι κινητών επικοινωνιών χρησιμοποιούν διαφορετικούς τρόπους για τη δημιουργία εσόδων, από την έκρηξη που παρουσιάζεται στην κατανάλωση δεδομένων και στην αυξανόμενη ζήτηση για υπηρεσίες κινητών επικοινωνιών.

Το Mobility Report της Ericsson αποτελεί μία από τις κορυφαίες αναλύσεις στην κινητικότητα δεδομένων, που είναι έως τώρα διαθέσιμα, παρέχοντας αναλυτικές μετρήσεις από ενεργά δίκτυα ανά την υφήλιο. Η έκθεση χρησιμοποιεί τις μετρήσεις και τις αναλύσεις αυτές, καθώς και εσωτερικές προβλέψεις, και άλλες σχετικές μελέτες, ώστε να παρέχει στοιχεία σχετικά με τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς και της κινητικότητας δεδομένων, στη δικτυωμένη κοινωνία.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Christiana
Linux-Team Forum Moderator
Όχι υποστήριξη μέσω Προσωπικών Μηνυμάτων
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Ωχ! Φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά ...

[#10425]

Ο διαχειριστής έχει μπλοκάρει την προβολή των θεμάτων στους επισκέπτες, μόνο τα μέλη μπορούν να δουν αυτό το πεδίο.


Χρήσιμοι Σύνδεσμοι: