Linux-Team - Information Technology Forum - Ελληνικό Τεχνολογικό Φόρουμ


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

 Νέο ESET Secure Authentication με εύκολη, single touch ειδοποίηση πιστοποίησης

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δημοσίευση #1
 Dark-Avenger

Dark-Avenger
Forum Founder
Forum Founder
Νέο ESET Secure Authentication με εύκολη, single touch ειδοποίηση πιστοποίησης  57f364047684c_ESETsecureauthentication.thumb.jpg.f215513ecc41bc96fc6bfcdec08a8b7c

Η ESET ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου ESET Secure Authentication, της λειτουργίας πιστοποίησης διπλού παράγοντα (2-FA authentication) για επιχειρήσεις. Η νέα έκδοση του ESET Secure Authentication προσφέρει εύκολη πιστοποίηση, με λειτουργία ειδοποιήσεων single-touch, υποστήριξη των smart watches και άλλες πολλές βελτιώσεις, όπως ανανεωμένες λειτουργίες εγκατάστασης και λειτουργίας, ασφάλειας και tweaks επιδόσεων. Επιπλέον, η εταιρία μας ενημέρωσε πως πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία στις δοκιμές VBSpam για 5η συνεχόμενη φορά στις πιο πρόσφατες δοκιμές spam filtering του ανεξάρτητου οργανισμού Virus Bulletin.

Ακολουθούν τα δύο δελτία τύπου της εταιρίας, πρώτα για το νέο ESET Secure Authentication και εν συνεχεία για την διάκριση του ESET Mail Security για Microsoft Exchange Server στις δοκιμές του ανεξάρτητου οργανισμού Virus Bulletin.

Νέο ESET Secure Authentication με εύκολη, single touch ειδοποίηση πιστοποίησης

Αθήνα, 3 Οκτωβρίου 2016 – Η ESET® ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου ESET Secure Authentication, της λειτουργίας πιστοποίησης διπλού παράγοντα (2-FA authentication) για επιχειρήσεις . Η νέα έκδοση περιλαμβάνει πολλά βελτιωμένα χαρακτηριστικά αποσκοπώντας στην εμπειρία που βιώνει ο τελικός χρήστης.

«Ακούσαμε προσεκτικά τους πελάτες μας σχετικά με τα σημεία που ενοχλούν, και επικεντρωθήκαμε κυρίως σε βελτιώσεις της εμπειρίας του χρήστη, γεγονός που θα κάνει την πιστοποίηση διπλού παράγοντα μία πιο άνετη και λιγότερο κουραστική διαδικασία. Πιστεύουμε, ότι το νέο ESET Secure Authentication θα μειώσει τις περιπτώσεις των χρηστών που αναζητούν τρόπους για να μειώσουν τις δυσκολίες της πιστοποίησης, γεγονός που προκαλεί νέες ευπάθειες σε βάρος της ασφάλειας των δεδομένων της εταιρίας», δήλωσε ο product manager της ESET, Vladimir Matovcik.

Η νέα έκδοση του ESET Secure Authentication προσφέρει εύκολη πιστοποίηση, με λειτουργία ειδοποιήσεων single-touch, υποστήριξη των smart watches και άλλες πολλές βελτιώσεις, όπως ανανεωμένες λειτουργίες εγκατάστασης και λειτουργίας, ασφάλειας και tweaks επιδόσεων.

«Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες πλέον, είναι να πληκτρολογήσουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, ως συνήθως, και το ESET Secure Authentication θα στείλει ειδοποίηση push στο smartphone τους ή στο smart watch τους. Στη συνέχεια, θα προχωρήσει σε επιβεβαίωση ή απόρριψη, και δεν χρειάζεται κάποια άλλη ενέργεια », πρόσθεσε ο Matovcik.

Η νέα έκδοση του ESET Secure Authentication με Push Authentication είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές Android.

Η ESET πετυχαίνει την υψηλότερη βαθμολογία στις δοκιμές VBSpam για 5η συνεχόμενη φορά

Το ESET Mail Security σημείωσε ποσοστό μπλοκαρίσματος spam 99.999% και μηδενικά false positives στις πιο πρόσφατες δοκιμές VBSpam του Virus Bulletin.

Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2016 - Η λύση ESET Mail Security για Microsoft Exchange Server διακρίθηκε στις πιο πρόσφατες δοκιμές spam filtering του ανεξάρτητου οργανισμού Virus Bulletin, σημειώνοντας ποσοστό μπλοκαρίσματος spam 99.999% και μηδενικά false positives. Ως αποτέλεσμα αυτής της νίκης, η ESET έλαβε την 5η συνεχόμενη διάκριση VBSpam+, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του ηγέτη της αγοράς στην προστασία από spam.

«Η διαδικασία φιλτραρίσματος των spam προϋποθέτει την τελειοποίηση του μηχανισμού ασφαλείας για να βρεθεί η σωστή ισορροπία μεταξύ του τι μπλοκάρεται ως spam και του τι μπορεί να περάσει ως έγκυρο email. Είμαστε ευτυχείς που οι προσπάθειές μας να προστατεύσουμε τους πελάτες μας έχουν αποδώσει καρπούς» δήλωσε ο Palo Luka, Chief Technology Officer της ESET.

Οι έλεγχοι που διεξάγονται στις συγκριτικές δοκιμές VBSpam του Virus Bulletin προσομοιάζουν τα φίλτρα spam που χρησιμοποιούνται σε περιβάλλοντα επιχειρήσεων. Συνδυάζονται δύο live spam streams, που αναπαριστούν τα mailboxes σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και ένα live stream με έγκυρα email από όλον τον κόσμο.

Επισκεφθείτε τη σελίδα ESET - Λογισμικό Antivirus με Προστασία από το Spyware και Malware για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις της ESET.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Dark-Avenger
Linux-Team Forum Founder
Όχι υποστήριξη μέσω Προσωπικών Μηνυμάτων
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Ωχ! Φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά ...

[#10425]

Ο διαχειριστής έχει μπλοκάρει την προβολή των θεμάτων στους επισκέπτες, μόνο τα μέλη μπορούν να δουν αυτό το πεδίο.


Χρήσιμοι Σύνδεσμοι: