Linux-Team - Information Technology Forum - Ελληνικό Τεχνολογικό Φόρουμ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Linux-Team Cafe - Γενική Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 9]

Δημοσίευση #1
 Nemesis

Nemesis
Global Moderator
Global Moderator
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Εδώ είναι το Linux-Team Cafe και μπορούμε να κάνουμε χαλαρή κουβεντούλα και να συζητήσουμε ότι σας απασχολεί απολαμβάνοντας έναν καλό καφέ. Λοιπόν τι σας απασχολεί αυτή τη στιγμή;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nemesis στις 9/1/2016, 02:18, 2 φορές συνολικά

Δημοσίευση #101
 BlackHat

BlackHat
Support Admin
Support Admin

Οι τεχνικοί έχουμε μια ειδική βαλίτσα που έχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία. Wink Αλλά για φαντάσου με στην παραλία να κάνω service σε υπολογιστές και όλος ο κόσμος να κάνει μπάνιο; Σαν τη μύγα μες το γάλα θα φαίνομαι.  sarcastic1

Δημοσίευση #102
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] δεν πειράζει αν δεν κάνεις μπάνια στη θάλασσα αρκεί να ξεφεύγεις λίγο, άμα έχεις και καλή παρεούλα είναι μια χαρά.

Δημοσίευση #103
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
μπλακ χατ θελω να σε παρω video να επισκεβαζεις ενα pc σε πλαζ παρεα με το 3το φραπε σου και ολοι οι αλοι να κανουν μπανιο. η να πεζουν ρακετες sarcastic1 sarcastic1 :rofl: :rofl:

Δημοσίευση #104
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator

sarcastic1 Πλάκα θα έχει :rofl: να φυσάει και αεράκι και να του τα μαζεύει όλα. :rofl:

Δημοσίευση #105
 Nemesis

Nemesis
Global Moderator
Global Moderator
Καλησπέρα παιδιά τελικά πως σας φάνηκαν τα Windows 10;

Δημοσίευση #106
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator
Καλησπέρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.],
Έτσι που τα έκανα ύστερα από όσα έχω δει και έχω διαβάσει φιλενάδα καλύτερα να βάλω linux. Πλήρωσε για να αφαιρέσεις τις διαφημίσεις από την πασιέντζα (€9,90 αν θυμάμαι καλά) και πλήρωσε (€15-16 για τον DVD player) αναρωτιέμαι πόσο τελικά θα μας κοστίσουν τα Windows 10; Από τη στιγμή που στο ίντερνετ υπάρχουν αρκετοί δωρεάν media players. Προτιμώ να μείνω στα Windows 7 και όσο πάνε. Μετά βλέπουμε και για Linux.

Δημοσίευση #107
 Nemesis

Nemesis
Global Moderator
Global Moderator

Καλημέρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.],
Τελικά ούτε εγώ πρόκειται να βάλω 10άρια το έψαξα αρκετά και δεν με συμφέρει θα κρατήσω τα 7άρια αφού μου κάνουν τη δουλειά μου και τα έχω μάθει μια χαρά δεν βρίσκω λόγο να τα αλλάξω.

Δημοσίευση #108
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
Καλησπέρα το ίδιο λέω και εγώ μια και έχω 7άρια που κάνουν μια χαρά την δουλειά τους γιατί να πάω στα 10άρια; Μόνο και μόνο επειδή είναι νέο και καλύτερο λειτουργικό; (μου θυμίζετε έναν που έβαζε τόσο νέο στέρεο στο αμάξι του γιατί ήταν άλλο μοντέλο καλύτερο) έλεος!!!!!!!! Το καλύτερο είναι πάντα σχετικό για σένα το καλύτερο μπορεί σε μένα να μην είναι καλύτερο έχω ακούσει πως αν θες πάντα να είσαι στην μόδα με τα pc's πρέπει κάθε 6 μήνες να αλλάζεις κομπιούτερ.

Δημοσίευση #109
 Morgoth

Morgoth
Administrator
Administrator
Εγώ έχω απογοητευτεί από τα Windows και σκέφτομαι να βάλω το νέο Mint Linux.

Δημοσίευση #110
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
@[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] μια χαρά είναι τα windows απλά αυτό που λέω είναι ότι αν είσαι οκ με κάτι μένεις σ' αυτό που είσαι. Δεν αλλάζεις κάθε τόσο μόνο και μόνο γιατί είναι καινούριο και καλύτερο. Αν πάθω καμιά μεγάλη ζημιά και εκτός πραγμάτων χρειαστώ φορμάτ μπορεί να δοκιμάσω 8,1 η 10 αλλά το προσέχω όσο μπορώ να μην έχω τέτοια ζημιά και δεν αλλάζω με το παραμικρό windows όσο καλύτερα και να είναι. Ο πατέρας  μου κράτα κάποια βιβλία λογιστικών για την δουλειά του έχει ένα pc με dos και ένα με 7άρια να περνά τον χρόνο του σίγουρα το πρόγραμμα που θα είχε για την δουλειά του στα 7άρια θα είναι σκάλες ανώτερο από εκείνο που έχει στο dos αλλά δεν το έχει ανάγκη γιατί να πάει;

Δημοσίευση #111
 BlackHat

BlackHat
Support Admin
Support Admin

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα, εγώ και αν δεν πρόκειται να τα βάλω με τίποτα. Θα παραμείνω στο Debian Linux και είμαι μια χαρά.

Δημοσίευση #112
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator

Καλησπέρα σας,
Είδα το φως και μπήκα Smile Σκέφτομαι να κάνω downgrade τα windows 8.1 σε windows 7 γιατί δεν μπορώ να δουλέψω σωστά και μου κολλάνε σε διάφορα σημεία. Τι λέτε;

Δημοσίευση #113
 BlackHat

BlackHat
Support Admin
Support Admin
Καλησπέρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.],
Νομίζω ότι με τα Windows 7 θα είσαι μια χαρά είναι πιο σταθερά σε σχέση με τα 8. Αν έχεις έκδοση Pro μπορείς να κάνεις downgrade σε 7 Pro.

Δημοσίευση #114
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator

Καλησπέρα,
Σε ευχαριστώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] έβαλα ξανά τα Windows 7 και ηρέμησα από τα "κολλήματα" των Windows 8. Πιστεύω τα 7 είναι πιο σταθερά.

Δημοσίευση #115
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
Εγώ πάλι πότε δεν τα πήγα τα 8άρια ή τα 10άρια και αν η (λογοκρίνετε η λέξη) microsoft δεν μου έκοβε το update στα xp  ακόμα xp θα είχα. Βέβαια δεν λέω μετά από λίγη χρήση τον windows 7 home premium που έχω βλέπω πως είναι ανώτερα από τα xp. Tο θέμα μου όμως είναι να πάω μπροστά αλλά αν θέλω εγώ όχι να με αναγκάζεις mad1 headbang..Θλίβομαι βαθύτατα που στο νέο μου pc δεν έχω δισκέτα 1.44ΜΒ η 720ΚΒ. ( θα μου πείτε " τι να την κάνεις; Ούτε ένα mp3 ούτε καμία εικόνα χωράει! όντως αλλά το αρμόνιο μου παίζει midi αρχεία που είναι το πολύ 100ΚΒ το κάθε ένα άσε που μεταφέρω τα αρχεία από το αρμόνιο στο pc και το ανάποδο ευτυχώς βρήκα λύση με ένα παλιότερο pc που έχουμε στο σπίτι. Smile

Δημοσίευση #116
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator

Καλησπέρα παιδιά,
Το pc το έχω όντως για να κάνω τη δουλειά μου όμως ούτε οθόνη αφής έχω ούτε ο υπολογιστής μου μπορεί να υποστηρίξει 100% τα 7άρια. Εξάλλου τον χρειάζομαι για το ίντερνετ/e-mail, μερικά αρχεία που δουλεύω στο Word και το PowerPoint. Πιστεύω ότι με τα 7άρια μια χαρά κάνω τη δουλειά μου και δεν υπάρχει λόγος να με ταλαιπωρεί ο υπολογιστής με κολλήματα.

Δημοσίευση #117
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
Christiana έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά,
Το pc το έχω όντως για να κάνω τη δουλειά μου όμως ούτε οθόνη αφής έχω ούτε ο υπολογιστής μου μπορεί να υποστηρίξει 100% τα 7άρια. Εξάλλου τον χρειάζομαι για το ίντερνετ/e-mail, μερικά αρχεία που δουλεύω στο Word και το PowerPoint. Πιστεύω ότι με τα 7άρια μια χαρά κάνω τη δουλειά μου και δεν υπάρχει λόγος να με ταλαιπωρεί ο υπολογιστής με κολλήματα.
+10 απο εμενα για το σχολιο σου

Δημοσίευση #118
 Morgoth

Morgoth
Administrator
Administrator
Σήμερα πρέπει να καθαρίσω το PC και βαριέμαι, θα πιω το φραπεδάκι μου και βλέπουμε μετά.

Δημοσίευση #119
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator
Ούφ!!! Πάλι Δευτέρα αύριο!
Sad

Δημοσίευση #120
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
Ο κόσμος άρχισε σιγά σιγά να αποδέχεται τα 10αρια. Smile εγώ θα μείνω σταθερός στα 7αρια μου Wink. αν η ( λογοκρίνεται η λέξη μου mad1 ) microsoft  κάνει καμιά βλακεία  και ξαφνικά δω 10αρια είμαι αποφασισμένος θα κάνω format θα ξανά βάλω τα 7αρια και θα κλείσω το update τον windows μια και έξω. cheers

Δημοσίευση #121
 Nemesis

Nemesis
Global Moderator
Global Moderator

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] α παπά τα δεκάρια ούτε να τα δω δεν θέλω, 7άρια και όσο πάνε τα 7άρια θα τα κρατήσω, μετά δεν μου αρέσει να μου επιβάλλουν τα δεκάρια.

Δημοσίευση #122
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] +10 για το σχόλιο σου ούτε εμένα μου αρέσει να μου επιβάλουν να αλλάξω windows είμαι οκ στα 7άρια και δεν αλλάζω. Το αν θα πάω μπροστά και το πόσο μπροστά είναι καθαρά δικό μου θέμα αν ποτέ πάρω κάποιο πρόγραμμα/game που να απαιτεί να αλλάξω pc η windows για να το έχω και αν μου αρέσει τόσο ώστε να πω "δεν μπορώ χωρίς αυτό" τότε θα δούμε τι θα κάνω ως τότε 7άρια και πάλι 7άρια.

Δημοσίευση #123
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator
Καλησπέρα @[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.],
Παραμένω στα 7άρια δαγκωτά και δεν τα αλλάζω ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα τουλάχιστον όσο ακόμα τα υποστηρίζουν.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] το κουμπάκι για να δώσεις βαθμούς στην [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] είναι εδώ:

Θέλω και εγώ βαθμούς. Sad

Δημοσίευση #124
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator

Δημοσίευση #125
 Morgoth

Morgoth
Administrator
Administrator

atozak έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] +10 για το σχόλιο σου ούτε εμένα μου αρέσει να μου επιβάλουν να αλλάξω windows είμαι οκ στα 7άρια και δεν αλλάζω. Το αν θα πάω μπροστά και το πόσο μπροστά είναι καθαρά δικό μου θέμα αν ποτέ πάρω κάποιο πρόγραμμα/game που να απαιτεί να αλλάξω pc η windows για να το έχω και αν μου αρέσει τόσο ώστε να πω "δεν μπορώ χωρίς αυτό" τότε θα δούμε τι θα κάνω ως τότε 7άρια και πάλι 7άρια.

Καλησπέρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] φίλε μου,
Αν τα δω σκούρα με τα 7άρια θα επιστρέψω στο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Linux το είχαμε βάλει και παλιά με τα παιδιά εδώ και είμασταν ευχαριστημένοι. Σε κάποια φάση το είχαν σταματήσει αλλά το αγόρασε άλλη εταιρία οπότε μάλλον θα επιστρέψουμε σε αυτό έστω και με dual-boot.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Ωχ! Φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά ...

[#10425]

Ο διαχειριστής έχει μπλοκάρει την προβολή των θεμάτων στους επισκέπτες, μόνο τα μέλη μπορούν να δουν αυτό το πεδίο.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι: