Linux-Team - Information Technology Forum - Ελληνικό Τεχνολογικό Φόρουμ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Linux-Team Cafe - Γενική Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 9]

Δημοσίευση #1
 Nemesis

Nemesis
Global Moderator
Global Moderator
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Εδώ είναι το Linux-Team Cafe και μπορούμε να κάνουμε χαλαρή κουβεντούλα και να συζητήσουμε ότι σας απασχολεί απολαμβάνοντας έναν καλό καφέ. Λοιπόν τι σας απασχολεί αυτή τη στιγμή;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nemesis στις 9/1/2016, 02:18, 2 φορές συνολικά

Δημοσίευση #76
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator
Rafa_Cool έγραψε:Παιδιά θα πάτε διακοπές φέτος;

Ναι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.], θα κατέβω Κύπρο για τον Αύγουστο στην άδεια μου.

Δημοσίευση #77
 Morgoth

Morgoth
Administrator
Administrator

Φέτος χαλαρά διακοπές Σαντορίνη να χαλαρώσω, να ηρεμήσω και να μαζέψω δυνάμεις για το χειμώνα.

Δημοσίευση #78
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator
Μας χρειάζονται διακοπές κάνα-δυο βδομάδες νομίζω.

Δημοσίευση #79
 Nemesis

Nemesis
Global Moderator
Global Moderator
Αυτό λέω και εγώ φιλενάδα, αν καταφέρω να πάρω δυο βδομάδες άδεια θα είμαι χαρούμενη.

Δημοσίευση #80
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
οι καλητερες διακοπες ειναι  με ξενοδοχειο το σπιτι σου

Δημοσίευση #81
 BlackHat

BlackHat
Support Admin
Support Admin
Όχι και σπίτι αδερφέ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] το σπίτι μου και τη δουλειά τα βλέπω όλο το χρόνο
θέλω να ξεφύγει λίγο το μάτι μου και το μυαλό μου.

Δημοσίευση #82
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
με το google και γενικα το ιντερνετ παντα ξεφευγο.. γενικα θελο να ειμαι σε ενα ( δροσερο η κριο αναλογα την επιχη) δοματιο παρεα με το pc μου

Δημοσίευση #83
 Nemesis

Nemesis
Global Moderator
Global Moderator
Ναι η αλήθεια είναι ότι με το διαδίκτυο ξεφεύγεις και ξεχνιέσαι αρκετά 
αρκεί να μην χάνουμε την αίσθηση του χρόνου εντελώς.

Δημοσίευση #84
 Andria

Andria
ShoutBox Moderator
ShoutBox Moderator

Συμφωνώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] καλό είναι να υπάρχει ένα μέτρο σε όλα.Wink

Δημοσίευση #85
 Nemesis

Nemesis
Global Moderator
Global Moderator
Μας βοηθάει όμως [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] να χαλαρώσουμε παρόλα αυτά. Wink

Δημοσίευση #86
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator
Χρειάζομαι διακοπές νομίζω.  Smile

Δημοσίευση #87
 Nemesis

Nemesis
Global Moderator
Global Moderator

Καλημέρα σας,
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.], [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] και [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] μόλις είδα αυτό το smartphone [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] μου άρεσε που είναι πολύ λεπτό μπορείτε να δείτε λίγο τα χαρακτηριστικά του και να μου πείτε γνώμες;

Δημοσίευση #88
 Dark-Avenger

Dark-Avenger
Forum Founder
Forum Founder

Καλησπέρα @[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.],
Καλό φαίνεται, εγώ όπως ξέρεις είμαι υποστηρικτής του μεγάλου μεγέθους της μνήμης RAM όσο περισσότερη τόσο καλύτερα. Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 4GB RAM(όχι εσωτερική μνήμη αποθήκευσης). Απο όσο είδα το συγκεκριμένο φτάνει τα 3GB.

Δημοσίευση #89
 Andria

Andria
ShoutBox Moderator
ShoutBox Moderator
Καλησπέρα παιδιά,
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] καλό φαίνεται δεν είναι άσχημο.

Δημοσίευση #90
 Morgoth

Morgoth
Administrator
Administrator
Καλησπέρα,
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] αν δεν κάνεις βαριά χρήση του κινητού είναι μια χαρά.

Δημοσίευση #91
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
και εγω συμφονο με την μνημη ram πιστεβω οτη οσο πιο πολη μνημη εχεις τοσο πιο ευκολα κανης πολες δουλιες ταυτοχρια βεβεα δεν ειμαι απολητα βεβεος για αυτο. επισις μαρεση που η οθονη του εινε 5,2 απλα πιστεβο οτη η 4,8  ιντσες που εχει το δικο μου εινε η ιδανηκες μετα γινετε δυσχριστο
8πιρινο σιγουρα ειναι πολη γριγοροτερο απο το δικο μου ( 4 πιρινο) απλα τοσο γριγορο δεν το χριαζομε ( γνομη μου παντα) βαζω πλιν στο οτι εχει 2 σιμ εγω με μια κανο την δουλια μου δεν εχω αναγκη 2.
12mp ειναι σιγουρα πολη καλο απλα εγω εχο 8mp και ειμαι αρχοντας δεν θελω κατη μεγαλιτερο.
η μπαταρια δεν ξερω ποσο κρατα αλλα με καλη χριση κρατα πολη εγω 4-5 μερες και το ξανα φορτηζω.
στο παχος δεν φερω γνομη.
επισης πουθενα δεν διαβασα να εχει και καρτα sd  για μενα εινε μεγαλο πλιν να μην εχει sd η αλου ηδους καρτα.

Δημοσίευση #92
 Nemesis

Nemesis
Global Moderator
Global Moderator

Καλησπέρα ωχ λέτε να μην έχει κάρτα sd; Μάλλον είναι καλύτερα να περιμένω λίγο μήπως βγει κανένα review με περισσότερες λεπτομέρειες.

Δημοσίευση #93
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
το καλιτερο που εχεις να κανης ( αυτο που θα εκανα εγω διλαδι) ειναι να πας να το δης σε ενα καταστιμα. ο υπαλλιλος θα σου λιση οπια απορια εχεις Wink Wink

Δημοσίευση #94
 Christiana

Christiana
Forum Moderator
Forum Moderator

Καλησπέρα @[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] που χάθηκες; Είσαι διακοπές;

Δημοσίευση #95
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
Χριστιάνα φεύγω και έρχομαι 2μερα 3μερα όταν είμαι έξω από το σπίτι έχω το laptop μου το οποίο είναι πολύ της υπομονής και έτσι το έχω μόνο για multimedia αρχεία και κάνα σοβαρό e-mail.

Δημοσίευση #96
 Nemesis

Nemesis
Global Moderator
Global Moderator
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ανησυχήσαμε, αλλά αφού είναι διήμερα και τριήμερα διακοπές μια χαρά είσαι. Wink

Δημοσίευση #97
 BlackHat

BlackHat
Support Admin
Support Admin

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] φίλε μου να αποφεύγεις τον ήλιο και να πίνεις πολλά φραπεδάκια. Ρίξε και καμιά βουτιά για μας που δεν μπορούμε να πάμε παραλία λόγω δουλειάς. mad1

Δημοσίευση #98
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] δεν ειμαι του μπανιου με εχουν πη "πιροβολιμενω" επιδι 2 στενα μετα το σπιτι μου ειναι η θαλασσα αλλα δεν παταω. περσει ειχα κανη 5 μπανια ( φετος πρην λιγες μερες ειχα το προτο μου)
ειμαι για την παρεα την εκδρομη κλπ κλπ . παρε ενα λαπτοπ και αντε στην πλαζ να το επισκεβασης Razz Razz sarcastic1 :rofl:

Δημοσίευση #99
 BlackHat

BlackHat
Support Admin
Support Admin
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] πλάκα κάνεις είναι η θάλασσα μόνο δυο στενά από το σπίτι και δεν πας για μπάνιο; headbang

Άμα κάνω service στην παραλία το πολύ-πολύ να μου πέσουν τα βιδάκια του laptop στην άμμο και μετά άντε να τα βρω. :rofl:

Δημοσίευση #100
 atozak

atozak
V.I.P Member
V.I.P Member
παρε ταπερακι για τα βιδακια του λαπτοπ.το θεμα ειναι που θα βρης ολα αυτα που τοσο ευκολα εχεις στο εργαστηριο??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Ωχ! Φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά ...

[#10425]

Ο διαχειριστής έχει μπλοκάρει την προβολή των θεμάτων στους επισκέπτες, μόνο τα μέλη μπορούν να δουν αυτό το πεδίο.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι: